Onze defenders

Welke Defender past bij jou?

Green Pine

Defender 110 Silver Pearl op de Grossglockner-Hochalpenstrasse

Land Rover Defender 110

 • 2-5 personen
 • 1x Eezi Awn vierpersoons daktent
 • 35 liter compressor koelkast
 • Eezi Awn luifel
 • Complete kampeeruitrusting

Silver Pearl

Defender 110 Green Pine in Zuid-Duitsland
Land Rover Defender 110
 • 2-5 personen
 • 2x Eezi Awn vierpersoons daktent
 • 35 liter compressor koelkast
 • Eezi Awn luifel
 • Complete kampeeruitrusting
 • Expeditie Trailers

 • We hebben nu twee Defenders. Beide auto’s zijn uitgerust voor 2 t/m 5 personen. Naast de mooie Eezi Awn daktent(en) hebben beide Defenders een complete kampeeruitrusting voor alle medereizigers. De auto’s beschikken over een 2.4 dieselmotor met een Euro4 vignet; hiermee kan je in heel Europa terecht met uitzondering van enkele Duitse binnensteden als Darmstadt, Stuttgart, München, Hamburg en Berlijn.

  Als je wilt kan je ook een gas-BBQ, grillplaat voor open vuur, fietsendrager, kleine of grote bijzettent, porta potti, hangmat of gitaar los erbij huren. We zorgen ervoor dat je een complete outdoorbeleving ervaart.

  • Ophalen = vrijdag 16.00 uur
  • Inleveren =  vrijdag 10.00 uur of zondag 16.00 uur
  • Weekend = vrijdag 16.00 uur t/m zondag 16.00 uur
  • Week = vrijdag 16.00 uur t/m vrijdag 10.00 uur
  • Week/weekend  = vrijdag 16.00 uur t/m zondag 16.00 uur
  • Hoogseizoen (juli en augustus) enkel weekverhuur

  Plan je eigen avontuur

  Met onze Defenders kan je in je eigen tempo de mooiste en meest afgelegen plekken verkennen. Onze auto’s zijn standaard uitgerust met alle nodige voorzieningen, zoals een koelkast, compleet keukeninventaris, kampeerstoelen en -tafel.

  Dit alles zorgt ervoor dat je in alle comfort kunt kamperen en reizen. En met de diverse bij te boeken items maak je de vakantie nog meer naar wens.

  Een Defender bij ons huren is perfect voor wie op zoek is naar een onvergetelijk avontuur. Of je nu wilt gaan wandelen, mountainbiken  of gewoon wilt genieten van de rust en stilte van de natuur, met onze Defenders ben je verzekerd van een onvergetelijke reis.

  Met onze Defenders kan je op je eigen tempo de mooiste en meest afgelegen plekken verkennen.

  De historie van de Land Rover Defender

  De Land Rover Defender is een iconisch voertuig dat al 75 jaar wordt geproduceerd. De geschiedenis van de Defender begon in 1948, toen de eerste Land Rover werd geproduceerd als een ruig werkpaard voor de landbouw en het militaire gebruik. Het ontwerp was eenvoudig, duurzaam en functioneel, wat bijdroeg aan de populariteit van de auto.

  De Land Rover Defender onderging verschillende updates en aanpassingen door de jaren heen, met als doel het verbeteren van de prestaties en betrouwbaarheid. In 1983 kreeg het model de naam Defender, en sindsdien heeft het verschillende generaties en modellen voortgebracht.

  De Defender is al lang een favoriet van off-road-enthousiastelingen, avonturiers en outdoorliefhebbers over de hele wereld vanwege zijn uitzonderlijke terreincapaciteiten, robuuste constructie en betrouwbaarheid. In 2016 werd de productie van de Defender stopgezet, maar de legendarische auto blijft nog steeds populair en wordt door velen beschouwd als een van de meest iconische voertuigen aller tijden.

  Land Rover Series I (1948 – 1958)
  Land Rover Series I (1948 – 1958)
  Land Rover Series II (1958 – 1971)
  Land Rover Series II (1958 – 1971)
  Land Rover Series III (1971 – 1985)
  Land Rover Series III (1971 – 1985)
  Land Rover 90 (1983 – 1990)
  Land Rover 90 110 (1983 – 1990)
  Land Rover Defender (1990 – 2007)
  Land Rover Defender (1990 – 2007)
  Land Rover Defender (2007 – 2015)
  Land Rover Defender (2007 – 2015)

  Er zijn verschillende dingen die de Land Rover Defender uniek maken:

  De Defender staat bekend om zijn ongeëvenaarde terreinvaardigheden en off-road prestaties. Het voertuig kan zich gemakkelijk een weg banen door zware omstandigheden, zoals modder, water en steile hellingen.

  De Defender is ontworpen om zwaar werk te verrichten en is gebouwd om lang mee te gaan. Het voertuig is stevig en duurzaam, met een chassis dat bestand is tegen ruw terrein en een carrosserie die bestand is tegen de elementen.

  De Defender heeft een tijdloos ontwerp dat door de jaren heen vrijwel ongewijzigd is gebleven. Het voertuig heeft een kenmerkende boxy vorm en een minimalistische uitstraling die nog steeds veel fans heeft.

  De Defender kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, van militaire operaties en landbouwwerkzaamheden tot off-road avonturen en luxe expedities.

  De Land Rover Defender heeft een cultstatus bereikt en wordt vaak beschouwd als een symbool van avontuur, onafhankelijkheid en duurzaamheid. Het is een voertuig dat mensen inspireert om op verkenning te gaan en de wereld te verkennen.

  Scroll naar boven