Lees meer over de pakketten van Defender Experience

Pakketten

Welk pakket past bij jou?

Pakket 1 ‘Ik regel alles zelf’

Ben jij een avonturier en weet je precies wat je wilt? Weet jij alle leuke kleine campings, mooie wegen en knusse stadjes zelf te vinden? Maar heb je niet de beschikking over een mooie Defender met daktent en alle benodigde uitrusting? Dan is dit jouw pakket!

Wat krijg je bij dit pakket:

Pakket 2 ‘Help me op weg’

Wil je ook graag een avonturier zijn en weet je zelf waar je naartoe op reis wilt. Maar ontvang je graag tips voor leuke campings, mooie wildkampeerplekken, open vuur koken, fantastische off-road routes en must-see steden? Dan is dit pakket voor jou!

Wat krijg je bij dit pakket:

Plus:

Een paar eerste reistips

Europa biedt tal van mogelijkheden voor avontuurlijke reizen met een Land Rover Defender. Hier zijn enkele van de beste bestemmingen in Europa:
De Schotse Hooglanden zijn een geweldige bestemming voor avonturiers

Schotse Hooglanden

De Schotse Hooglanden zijn een geweldige bestemming voor avonturiers met tal van trails om te verkennen en adembenemende uitzichten op bergen, meren en valleien. Het is ook de thuisbasis van enkele van de meest iconische kastelen en ruïnes in Schotland.
IJsland biedt een uniek landschap met zijn geisers, gletsjers, watervallen en zwarte zandstranden

IJsland

IJsland biedt een uniek landschap met zijn geisers, gletsjers, watervallen en zwarte zandstranden. Het is de perfecte bestemming voor avontuurlijke reizigers die op zoek zijn naar een ongerepte en onvergetelijke ervaring.

Pyreneeën

Pyreneeën

De Pyreneeën zijn een bergketen die zich uitstrekt over Frankrijk, Spanje en Andorra. Het biedt tal van trails, prachtige landschappen en een rijke cultuur. Het is ook de thuisbasis van tal van schilderachtige dorpjes en historische steden.

Alpen

Alpen

De Alpen strekken zich uit over verschillende Europese landen, waaronder Frankrijk, Zwitserland, Italië en Oostenrijk. Het biedt tal van mooie wegen, adembenemende uitzichten en een scala aan buitensportactiviteiten, zoals skiën, wandelen, klimmen en mountainbiken.

Balkan

Balkan

De Balkan biedt een gevarieerd landschap met bergen, bossen, meren en stranden. Het is de perfecte bestemming voor avontuurlijke reizigers die op zoek zijn naar een unieke en onvergetelijke ervaring. Het is ook de thuisbasis van tal van schilderachtige dorpjes, historische steden en prachtige kustlijnen.

Noorwegen

Noorwegen

Adembenemende landschappen, fjorden, bergen, rust maar ook mooie steden waar je heerlijk kunt eten en drinken. Je vindt dit alles in het prachtige Noorwegen, volgens velen één van de mooiste landen van de wereld. En ik ben het daarmee eens.

Kortom, Europa biedt tal van mogelijkheden voor avontuurlijke reizen met een Land Rover Defender. Of je nu op zoek bent naar adembenemende landschappen, ongerepte natuur of rijke culturele ervaringen, op reis met een Defender van Defender Experience heeft voor elk wat wils.

Scroll naar boven