Met het echte Defendergevoel van alle gebaande paden af en heel Europa verkennen. Puur avontuur!

Onze Defenders

 • Expeditie Trailers

 • Avontuurlijke defenders te huur

  Onze Defenders zijn voorzien van alle benodigde kampeerbenodigdheden en een daktent voor 2 of meer personen. En ondanks dat de Defender een klassieke uitstraling heeft is deze wel uitgerust met airconditioning, elektrische ramen, verwarmde voorstoelen en goede ledverlichting voor optimaal zicht en reiscomfort.

  Avontuurlijke Defenders te huur

  Wil je dit jaar met een toffe Land Rover Defender met daktent op vakantie of reis? Dat kan. Nu kan je hier een unieke Land Rover Defender met daktent en alle benodigde kampeerspullen huren. Zo kan je met z’n tweeën of het hele gezin op een avontuurlijke manier op vakantie. Door met een Defender op avontuur te gaan bepaal je zelf waar je terechtkomt en waar je heen reist. Gegarandeerd puur avontuur!

  Wat brengt Defender Experience je?

  Kamperen in de zomer aan het Logo D'Iseo in Italië met de Silver Pearl Defender 110 met 4-persoons daktent.
  Avontuurlijke defenders te huur

  CO2 compensatie

  Alle CO2 die wij gezamenlijk met Defender Experience uitstoten zal worden gecompenseerd. Dit gaan we doen door herbebossing via Trees For All uit Utrecht. Zij planten wereldwijd bomen die CO2 opnemen en spelen daarmee een belangrijke rol in het tegengaan van klimaatverandering. Van alle bomen planten ze de helft in Nederland.

  Alle klanten krijgen na afloop de reis een certificaat voor de CO2 compensatie van de gereden kilometers.

  Waarom op vakantie met Defender Experience?

  Alles bereikbaar

  De Defender is altijd vierwiel-aangedreven. Daarmee is geen bestemming onbereikbaar. Of je nu wilt kamperen bij de boer in Twente, wildkamperen in de bossen van Noorwegen, of hoog in de Alpen tussen de steenbokken, de Defender komt overal en weer terug.

  Kamperen aan het meer van Iseo in Italië.

  Unieke belevenis

  De Defender staat hoog op zijn wielen. Daarmee heb je een zeer goed overzicht en voel je je koning op de weg en paden waar je rijdt. Al 75 jaar lang is de Defender de meest iconische terreinwagen ooit gebouwd. Reizen in een Defender is echt een unieke belevenis.

  De Splügenpas is bergpas op 2.115 meter hoogte die het Zwitserse Hinterrheintal met het Italiaanse Val San Giacomo verbindt.

  Flexibel avontuur

  Door met onze Defenders op avontuur te gaan bepaal je zelf waar je reis naartoe gaat. De daktent heb je in 10 minuten uitgeklapt en je bed ligt direct klaar voor de nacht. En de volgende ochtend ben je in 30 minuten weer op pad; op zoek naar nieuwe herinneringen.

  Ervaar het gemak van kamperen met een Defender met daktent en alle benodigde kampeeruitrusting.

  Wat vinden onze klanten?

  Een wintersportreis met avontuur!

  Ja maar.. het is wel ruim 11 uur rijden en met de nodige stops en files misschien wel 13 plus, voor een enkele reis naar het zuiden van Zwitserland.

  Het lag voor de hand de heen- en terug- rit in 4 dagen te doen en maximaal 600 km per dag te rijden. Ook met jonge kinderen is deze keuze verstandig en leuker om dan meer te genieten, het is tenslotte vakantie!

  Lees verder »

  Familie Koopmans
  Heiloo

  Dreams can come true!

  Ik heb mogen genieten van deze fantastische belevenis in de Silver Pearl Defender. Als je non stop met een glimlach achter het stuur wilt zitten, pak dan deze ervaring. Het is met recht een Parel van een auto! Alles is super netjes en van alle gemakken voorzien. Mocht je even niet meer weten hoe dat ene flapje van de daktent hoort te zitten, door middel van de duidelijke instructievideo’s ...

  Lees verder »

  S. Bergen
  Warder

  Wie zijn wij?

  Ik ben Walewijn Feller. Samen met mijn vrouw Barbara en onze 2 kinderen Pepijn en Merel reizen we alweer een aantal jaar met onze zilveren Land Rover Defender uit 2008 met daktent door Europa. Ondertussen zijn we allemaal fan van de Defender en willen we echt geen andere auto meer. We gebruiken de Defender niet alleen voor de vakanties, maar ook als dagelijks vervoer en dat bevalt zeer goed.

  Van kinds af aan ben ik verbonden met de natuur, buiten zijn, wandelen, fietsen, het ontdekken van bijzondere plekken en geef ik er de voorkeur aan juist te gaan waar de massa niet gaat. Wij boeken geen pakketreis, we overnachten bijna niet in hotels, maar gaan juist op de bonnefooi en laten ons leiden door waar we zin in hebben en hoe het weer zich ontwikkelt.

  Na jarenlang gekampeerd te hebben met een tent en camper, hebben we drie jaar geleden een droom laten uitkomen; de aanschaf van een Land Rover Defender 110 uit 2008. De camper hebben we verkocht, de leaseauto weer ingeleverd en de Defender opgebouwd tot een volwaardige 4×4 kampeerauto met een vierpersoons daktent. De vrijheid is fantastisch. We zitten nergens aan vast, we gaan waar we zelf willen en komen op plekken waar anderen niet komen. De wereld ligt open; het is onze DEFENDER EXPERIENCE.

  Wij zijn de familie Feller, de eigenaren van Defender Experience
  De Alpen

  VOLG ONS VIA:

  Scroll naar boven